diatrofika.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ομελέτα ρολό

Klasiki Omeleta Se Rolo Gastronomos
Κοινοποίηση

ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 133
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 15 λεπτά

Υλικά
1 μεγάλο αυγό
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ. κόλιανδρο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Χτυπήστε το αυγό με 1 κουταλιά της σούπας νερό και ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

Βήμα 2ο
Ρίξτε το αυγό και στριφογυρίστε γύρω από τη βάση του τηγανιού, σαν να φτιάχνετε τηγανίτα, και μαγειρέψτε μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Βήμα 3ο
Αναποδογυρίστε την ομελέτα προσεκτικά σε ένα πιάτο, αλείψτε με τη σάλτσα, προσθέστε άλλα λαχανικά αν θέλετε και πασπαλίστε με κόλιανδο.

Βήμα 4ο
Τυλίξτε τη και κόψτε τη σε μικρότερα ρολάκια, αν θέλετε.

ΠΗΓΗ: vita

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Wrap με κοτόπουλο, σπανάκι και φέτα

Το πανάρχαιο κορεάτικο φαγητό που ρίχνει την πίεση, βελτιώνει τη μνήμη και προστατεύει την καρδιά

Power Bowl με φρέσκα φρούτα και Superfoods