diatrofika.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑΣΥΝΤΑΓΕΣΤΡΟΦΙΜΑ

Wrap με κοτόπουλο, σπανάκι και φέτα

αρχείο λήψης 2024 01 15t125943.632
Κοινοποίηση

ΜΕΡΙΔΕΣ4

ΘΕΡΜΙΔΕΣ 282

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 15 λεπτά

Υλικά

  • 1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ντοματίνια ή ντομάτες, φρέσκιες ή λιαστές
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 2 φλ. τεμαχισμένο ψητό κοτόπουλο
  • 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 4 φλ. φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Ανακατέψτε το γιαούρτι, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μπολ και μετά προσθέστε το κοτόπουλο,

Βήμα 2ο

Τοποθετήστε 1 φλιτζάνι σπανάκι και περίπου 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα με το κοτόπουλο σε μια γραμμή στο κέντρο κάθε τορτίγιας.

Βήμα 3ο

Διπλώστε την κάτω άκρη και τις πλαϊνές άκρες πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό τύπου μπουρίτο.

Βήμα 4ο

Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.

ΠΗΓΗ: vita

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυτά είναι τα δύο κορυφαία λαχανικά για την υγεία της καρδιάς!

Εξι πολύ επεξεργασμένες τροφές που πρέπει να αποφεύγετε -Κάποιες δεν τις περιμένετε

Ερευνα: Η φυτοφαγική διατροφή μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου στους άνδρες